Cikkek a(z) Főzelék és Brokkoli kategóriából

Főzelék receptek. A főzelékek nagyon fontos szerepet játszanak a táplálkozásunkban. Már kicsi gyermekkorunkban ezzel kezdjük az étrendünket. A főzelék főfogásnak számít a magyar konyhában. Elkészítése változott az évek folyamán, a brokkoliból készült főzelék színesíti eddigi választékainkat. Ismerje meg a brokkoli főzeléket is, több variációt is kínálunk receptjeink között. Egye magát egészségesre

Csirkenyársakkal tálalt brokkoli főzelék

Csirkenyársakkal tálalt brokkoli főzelék

A sokszor unalmasnak tűnő főzelékeket fel lehet kicsit dobni, ha a feltéten kicsit változtatunk. Gyerekek esetében különösen hasznos lehet egy-egy új ötlet bedobása. A csirkenyársak elkészítésébe még akár be is vonhatjuk gyerekeinket, így talán a főzeléket nem annyira kedvelők is hamarabb kedvet kapnak hozzá. Most egy egyszerű brokkoli főzelékhez készítünk… Tovább: Csirkenyársakkal tálalt brokkoli főzelék»

Brokkoli főzelék

Brokkoli főzelék

A főzelék Magyarországon régen ismert ételfajta. Majdnem, hogy azt lehet mondani, hogy egyfajta hungarikumnak is számít, hiszen ebben a formájában, ahogyan mi magyarok fogyasztjuk, egyedülállóak vagyunk szinte. A magyar konyhában már a XVI. század környékén is főztek főzeléket. Igazán azonban csak jóval később, a 19. században a rántás elterjedésével lett… Tovább: Brokkoli főzelék»

Elindult a brokkoli recept portál!

Elindult a brokkoli recept portál!

Elindult a brokkoli recept oldal. A portál a legfrissebb receptek, a legfinomabb levesek, főzelékek, saláták egy helyen. Olvass a kategóriák között: A brokkoli Életmód brokkolival Ételek Babaételek brokkolival Brokkolival töltött ételek Diétás ételek brokkolival Előételek brokkolival Kínai étel Mártások, szószok Rakott brokkolik Felhasználása, konyhai praktikák Receptek Csirke Feltét Főzelék Köret… Tovább: Elindult a brokkoli recept portál!»

Brokkoli 2012