Hírek babaétel és Brokkoli témában

Főzési tanácsok babaételekhez

Főzési tanácsok babaételekhez

A brokkoli magas rost-tartalma is létfontosságú tápanyagokat juttat a baba szervezetébe. A brokkolit lehetőleg vágjuk apró darabokra a csecsemő ételébe és keverjük valamilyen gabonával vagy rizzsel, vagy krumplival. A csecsemők táplálásában a zöldségek korai bevezetése is segíti őket később az egészséges étkezési szokások kialakításában, amely egy életre szól. Kerüljük lehetőleg… Tovább: Főzési tanácsok babaételekhez»

Mikortól ehet a baba brokkolit?

Mikortól ehet a baba brokkolit?

A brokkoli talán nem a jó választás a baba első zöldség ételei között, mert gázokat okozhat. A brokkolit egy kicsit nehéz lehet a fiatal csecsemőnek megemészteni. A brokkolit a legjobb bevezetni a baba étrendjébe, ha a csecsemő már 8-10 hónapos. Ha a babának nem volt semmilyen emésztési problémája, akkor elkezdhetjük… Tovább: Mikortól ehet a baba brokkolit?»

Mikortól ehet a baba brokkolit?

Mikortól ehet a baba brokkolit?

Brokkoli talán nem a jó választás a baba első zöldség ételei között, mert gázokat okozhat. A brokkolit egy kicsit nehéz lehet a fiatal csecsemőnek megemészteni. A brokkolit a legjobb bevezetni a baba étrendjébe, ha a csecsemő már 8-10 hónapos. Ha a babának nem volt semmilyen emésztési problémája, akkor elkezdhetjük a… Tovább: Mikortól ehet a baba brokkolit?»

Brokkolis burgonyakrém leves babáknak

Brokkolis burgonyakrém leves babáknak

A baba étrendjébe a brokkoli viszonylag hamar beiktatható. Érdemes is ezt tenni, hiszen a brokkoli olyan védettséget adhat a babánknak már kicsi babakorától kezdve, hogy azt nem szabad kihagyni egyetlen anyukának sem. A brokkolis burgonyakrém levest már a baba 6 hónapos korában elkezdhetjük fokozatosan adagolni. Nagyon sok vitamint tartalmaz,  és… Tovább: Brokkolis burgonyakrém leves babáknak»

Brokkoli 2013