Fő összetevői: brokkoli, olajbogyó, hal, fokhagyma. A mediterrán konyhában többször készítik ezt a receptet, ami gyors és egyszerű
alacsony a kalóriatartalma, és egészséges. A recept 2 adagra vonatkozik. Sült Arctic Char hal brokkolival hozzávalók. 2 evőkanál extra szűz olívaolaj,
60-70 dkg brokkoli, 2 nagy gerezd fokhagyma, felaprítva, 1/3 csésze kimagozott olajbogyó, 3 teáskanál apróra vágott narancshéj , 2 db 30 dkg-os Arctic char hal filézett, (egyenként körülbelül 2,5-3 cm vastag), 2 evőkanál (vagy több) fehér balzsamecet.
Sült Arctic Char hal brokkolival elkészítés.1 evőkanál olajt egy tapadásmentes serpenyőben közepes-magas hőmérsékletre melegítsük fel. Adjuk hozzá a brokkolit és pároljuk meg keverve 1 percig. Öntsünk rá 1/2 csésze vizet, fedjük le, és főzzük, egészen addig, amíg ropogós lesz a brokkoli és a víz elpárolog, időnként megkevergetjük, körülbelül 5 perc. Hozzáadjuk a fokhagymát, és elkeverjük 30 másodpercig. Adjuk hozzá az olajbogyót és 2 teáskanál narancshéjat. Ha készen van, akkor a keveréket tegyük át egy tálba. Melegítsük fel a maradék 1 evőkanál olajt egy serpenyőben közepes azonos-magas hőmérsékletre.

Sült Arctic Char hal brokkolival tálalva
Közben szórjuk meg a halat sóval és borssal. Tegyük bele a halat a serpenyőbe, bőr oldalával lefelé, és süssük addig, amíg a bőrropogós lesz, körülbelül 3 percig tart. Fordítsuk most át halat a másik oldalára és süssük egészen addig, amíg a hal közepe áttetsző lesz, majd tegyük ki egy tálra. Tegyük vissza a brokkolis keveréket a serpenyőbe, kicsit melegítsük át, és keverjünk bele 1 evőkanál balzsamecet. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. A kész brokkolit tegyük a hal mellé. A halat is lehet enyhén olajjal és 1 evőkanál ecettel meglocsolni. (vagy több, ha szükséges). Végül tálalás előtt megszórjuk a maradék 1 kávéskanál narancshéjjal, és tálaljuk.