0

Ki vagy te, brokkoli? III.

És ez még nem minden. A brokkoli egy másik rákellenes összetevője az indol-3-karbinol. 2003-ban a magazin összegezte az eredményeket és megállapították, hogy az indol-3-karbinol sikeresen veszi fel a harcot a rákos sejtek ellen, közvetlenül hat, és serkenti az immunrendszert a rák elleni küzdelemben. De ez még nem minden. A harmadik összetevő a brokkoliban a sinegrin, ami leköt egy másik anyagot, és így leállítja a rákos sejtek keletkezését.

A Világ Rákkutatási Alap (World Cancer Research Fund) állította össze és összegezte 206 teszt eredményeit a brokkoli hatását emberekben és 22 állatkísérletben.A brokkoli elismert növény a hatékony kezelésre és megelőzésére, következő rákfajták esetében: gyomor-, vastagbél-, hasnyálmirigy-, nyelőcső-, tüdő-, gége-, húgyúti. És a brokkoli lé elismert hatékony a napégés kezelésére. Így tudni fogjuk, hogyan kell kezelni a leégést, valamint további előnyeit a megelőzésre! Ez egy ilyen múlttal rendelkező növény az ember szolgálatában.

Ki vagy te, brokkoli?

Ki vagy te, brokkoli?

Ha meg tudjuk győzni az olvasókat, hogy barátkozzanak meg a brokkolival, akkor megtanulják, hogyan kell megfőzni a brokkolit a gyógyulás érdekében.. A legjobb, ha nyers formában esszük, de ha így szokatlan, akkor tudjunk megfelelően felkészülni. Ne felejtsük el, hogy amikor a mikrohullámú készülékben pároljuk a brokkolit, akkor elveszítheti akár 85%-át az alapvető tápanyagoknak. A tápanyagok csak 6%-kal csökkennek, ha lassú tűzön (10 min.) pároljuk a brokkolit.

  
Iktatva: Életmód brokkolival Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Brokkoli 2013