0

A brokkoli lé

A brokkoli a Brassica család tagja a karfiollal együtt. A brokkoli egy  szuper változatos étel ami nagyon finom,  lehet fogyasztani  párolva, vagy lehet apróra vágva, egyszerűen lehet úgy is,  rászórjuk a  hozzáadott tápanyagot . A gyümölcscentrifuga használata is  egy nagyszerű módja annak, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki ebből a csodálatos zöldségből. Ha brokkoli juice- t fogyasztunk naponta, akkor a betegségek megelőzhetjük és átalakíthatjuk az egészségünket.

A brokkoli lé nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, B-vitamint, rost-, cink-, folsav-, magnézium-, vas-és béta-karotin (fontos antioxidáns) tartalma magas. Ez egy erős immunrendszer erősítő, amely segíthet ellensúlyozni olyan betegségek kialakulását, mint a rák, a gyomorfekély és más fertőzéseket. A brokkoli juice egy egész sor hihetetlen előnyöket kínál, amelyek segítenek bennünket, hogy élvezzük az optimális egészségi állapotot. Glucoraphanint tartalmaz, amely átalakítja a sulphoraphanet, ami egy erőteljes rákellenes szer. A csíráztatott magvak és a brokkolit lé segítenek a prosztatarák megelőzésében.

Ezekből készül a brokkoli lé

Ezekből készül a brokkoli lé

Olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek segítenek, hogy a májat megtisztítsa a rákot okozó méreganyagoktól. Magas a szelén és a rost tartalma. A brokkoli gyümölcslé tartalmaz olyan vegyületeket, amelyek védik a sejteket a káros UV-sugaraktól, ez segít a bőrrák megelőzésében. A glucoraphanin jelenléte az alacsony vérnyomás és a káros gyulladás ellen védi  a szívet és az artériákat.A fitokémiai sulforaphane segít a szervezetnek védekezni az  emésztőszervi problémák ellen. A brokkoli leve tartalmaz rostokat, amelyek segítenek fenntartani az egészséges gyomor-bélcsatorna működést. Csökkenti a koleszterin szintjét a vérben. A kalcium jelenléte a brokkoli gyümölcslében elősegíti az egészséges csontok szerkezetét és segíti a zsírégetést.

  
Iktatva: Életmód brokkolival Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Brokkoli 2012