0

A brokkoli kivonat

A brokkoli kivonat használata lehet egy módja annak, hogy a brokkoliban levő vitaminokat, ásványi anyagokat ezen az úton vigyük be szervezetünkbe. Természetesen nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a friss brokkoli az igazi, és ha egy mód van rá, akkor a brokkoli kivonat helyett fogyasszunk inkább friss brokkoliból készült ételeket. Persze, az is nagyon értékelendő dolog, ha valaki felismeri a brokkoli jótékony hatásait, de egyéb okok miatt a brokkoli kapszulát választja.

Ha családtagjaink között például valaki nem szívesen fogyasztja a brokkolis ételeket, akkor számára ideális megoldás lehet a brokkoli kivonat is. A brokkoli kivonat készítéséhez kiváló minőségű brokkolit használnak. A szüretelés és szállítás után a brokkoliból egy erre kifejlesztett technológiával kivonják a vizet, vagyis megszárítják. A brokkoli kivonat így megőrzi a brokkoli összes eredeti alkotóelemét. A brokkoli kivonat 100 %-s brokkoli tartalommal bír.

A brokkoli kivonat alapanyaga

A brokkoli kivonat alapanyaga

A brokkoli kivonatot felhasználják még más, egyéb kivonatok összetevőjeként is, több szérum és kivonat egyik alkotóeleme. A brokkoli kivonat egyes tanulmányok szerint az ultraibolya sugarak ellen is hatásos. Napjainkban a nyári napsugaras időszakban ez fontos eleme lehet a bőrünk megóvásának is. A brokkoli kivonat több fajta kiszerelésben vásárolható meg. Megtalálhatjuk gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban, és az internetes web áruházakban is egyre több helyen fordul elő. Keressük és használjuk!

  
Iktatva: Életmód brokkolival Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Brokkoli 2012